Storslåtten Hytteområde

Byggeklare hyttetomter i nord-trøndersk villmark.

 

SELGER: RAUDBERGLIA AS
VISNING: Ta kontakt for visning
KONTAKTPERSON: Arne Petter Mediaas
Tlf. 74 15 22 65 / mob. 90 96 46 52
Epost: [email protected]

OMRÅDEBESKRIVELSE:

Storslåtten ligger i Ismenningen statsalmenning i Snåsa kommune, ved innfallsporten til Blåfjella og Skjækerfjella nasjonalpark og et av Europas største uberørte villmarksområder. Feltet ligger høyt og fritt i et åpent område øst for veien til Snøskavltjønna. Her får du virkelig følelsen av å være langt til fjells, og utgangspunktet for å oppleve naturen er det aller beste. God utsikt mot sør og øst. Store areal med jakt-terreng for rype og skogsfugl, hyttefeltet ligger innenfor godkjent dressurområde for fuglehunder.

TOMTEBESKRIVELSE:

Festetomter utformet som punktfeste. Tomtestørrelser på 1,0 daa, beliggende 520 – 550 meter over havet. Tomtene er lagt fint inn i terrenget og med god avstand fra hverandre. Per i dag er det 3 tomter ledige på Storslåtten.

ADKOMST:

Avstand fra Steinkjer 74 km, fra Snåsa sentrum 34km, fra Trondheim 194km. Fra Steinkjer følger du RV 763 mot Snåsa til Brede sentrum (48km). Ta til høyre mot Imsdalen ved Brede Servicestasjon. Følg hovedvei til vegavgiftkasse i enden av Imsdalen (15km). Fortsett hovedvei videre frem til avskjørsel til feltet (11 km), skiltet Storslåtten hyttefelt.

BYGGEKLAUSUL:

Tomtene i Raudberglia skal bebygges med tømmerhytter fra Øverbygg Norge AS. Informasjon om Øverbygg og hyttene finner du på www.overbygg.no, eller ta kontakt med Bjørn Nyborg på [email protected] eller mobil: 41 43 78 77.

Grunnarbeidene på tomtene skal utføres av Snåsa Entreprenør AS. De har bygd ut infrastrukturen i området, kjenner godt til grunnforholdene og har lett tilgang på masser og maskiner.